Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Translate it in your own Language

Print this Job Post

Print Friendly and PDF

Saturday, February 4, 2017

IBM Series questions with answers

IBM Series questions with Answers:

1. 39,41,25,26,27,38,40,24,25,26,____ Answer:26
2. 4,2,4,8,6,8,16,____ Answer:14
3. 4,11,66,74,370,379,____ Answer:1516
4. 3,8,12,48,29,____ Answer:144
5. 4608,2304,576,288,72,____ Answer:36
6. 11,13,17,19,23,29,31,37,41,____ Answer:43
7. 0.8,1.8,3.6,3.6,4.6,9.2,9.2,10.2,____ Answer:20.4
8. 0,1,2,0.5,2,2,2,2,4,3,2,____ Answer:3.5
9. 1,3,3,2,8,10,3,4,12,4,8,____ Answer:12
10. 7,-14,-4,15,-30,-20,-21,-42,___ Answer:52
11. 3.2,4.2,4.7,2.7,6.2,1.2,7.7,-0.3,9.2,-1.8,___ Answer:10.7
12. 1/2,5/4,2,11/4,7/2,___ Answer:17/4
13. 2,9,5,49,11,169,____ Answer:17
14. 9,3,24,4,9,3,36,6,9,3,30,____ Answer:5
15. 2,12,30,56,90,____ Answer:132
16. 2,9,30,105,_____,2195 Answer:436
17. 2,5,9,1,5,10,3,8,____ Answer:14
18. 8,7,11,12,14,17,17,22,___ Answer:20
19. 33,8,4,46,21,____ Answer:17
20. 2,6,5,11,26,17,____ Answer:38
21. 1,46,163,388,757,_____ Answer:1306
22. 6,8,10,8,15,17,12,16,___ Answer:20
23. 11,8,17,14,23,24,31,32,___Answer:41
24. 1/4,1/4,1/2,3/2,6,____ Answer:30
25. 4.2,7.2,11.4,6.1,9.1,15.2,3.8,6.8,___ Answer:10.6
26. 5/6,1/3,1/2,1/2,2/8,1/4,5/6,1/6,2/3,1/2,1/3,____ Answer:1/6
27. 24,42,1/2,2,65,56,1 1/5,5/6,73,37,___ Answer:2 1/3
28. 2,1,2,3,2,9,9,0,1,1,9,____ Answer:1
29. 40,39,37,33,26,15,____ Answer:-1
30. 6,18,21,8,11,33,2,6,9,5,8,24,7,21,___ Answer:24
31. 9,15,26/3,29/2,25/3,14,8,27/2,23/3,___ Answer:13
32. 38,36,76,35,114,34,____ Answer:152
33. 4,4,5,6,8,11,16,24,_____ Answer:37
34. 10,12,-36,-7,-5,15,19,21,___Answer:-63
35. 9,3,6,21,9,12,33,15,18,____ Answer:45
36. 18,13,16,33,112,____ Answer:535
37. 4,3,8,4,24,13,60,____ Answer: 38
38. 42,12,40,2,62,____ Answer:13
39. 124,62,60,30,28,14,___ Answer:12
40. 8,8,10,18,44,124,____ Answer:366
41. 2,3,6,13,28,___ Answer:59
42. 2,9,23,79,415,____ Answer:3103
43. 4,64,1,1,3,27,2,___ Answer:8
44. 34,4,21,59,43,3,20,66,12,2,16,___ Answer:30
45. 0,1,1,1,1,2,1,3,3,1,___ Answer:5
46. 162,98,50,___ Answer:18
47. 2,6,5,14,11,26,17,____ Answer:38
48. 2,1,2,4,8,2,16,0.5,8,3/4,___ Answer:6
49. 1,-1,2,-6,2,-2,4,-12,3,____ Answer:-3
50. 1/2,5/4,2,11/4,7/2,____ Answer:17/4
51. 3,4,12,6,1,8,8,4,5,6,30,____ Answer:15
52. 1/2,1/4,3/4,3/8,7/8,7/16,____ Answer:15/16
53. 2,7,-35,7,12,-60,5,10,_____ Answer:-50
54. 340,680,1428,3141.6,_____ Answer:7225.68
55. 7/6,3/2,1,5/6,13/6,5/2,____ Answer:2
56. 92,48,16,10,6.5,____ Answer:5.25
57. 3,6,0,18,4,5,1,20,5,1,6,____ Answer:24
58. 7.2,2.2,3.2,16,11,12,60,55,56,___ Answer:280
59. 135,486,422,224,140,541,134,431,145,596,421,124,150,_____ Answer:651
60. 52,62,42,78,89,68,49,61,39,63,76,___ Answer:53
61. 2,1/3,2/3,6,7,1/2,7/2,14,20,1/5,4,___ Answer:100
62. 3,8,2,7,7,12,12,____ Answer: 17
63. 1,11,21,1211,111221,_____ Answer:312211
64. 2^4,6,5^9,14,11^15,26,17^25,____ Answer:42
65. 9,7,7,9,13,___ Answer:19
66. 4.2,26.0,8.9,8.4,52.0,17.8,16.8,104,____ Answer:35.6
67. 12,48,96,384,768,____ Answer:3072
68. 7,4,6,3,4.5,1.5,2.25,-0.75,____ Answer:-1.125
69. 7,28,63,124,____ Answer:215
70. -16,-8,4,24,12,-6,-40,20,____ Answer:-10
71. 1,2,9,24,120,36,_____ Answer:5040
72. 3,1,13,11,31,29,____ Answer:57
73. 6,120,504,1320,_____ Answer:2730
74. 1/2,3/16,5/8,____ Answer:11/16
73. 0.00005,0.001,0.02,0.4,_____ Answer:8
74. 1,2,3,5,7,10,13,17,_____ Answer:21
75. 18,20,10,12,4,6,____ Answer:0
76. 2,4,8,2,16,0.5,8,3/4,____ Answer:6
77. 32,0.2,160,15,0.5,30,28,0.7,____ Answer:40
78. 1,3,3,2,8,10,3,4,12,4,8,____ Answer:12
79. 5/6,1/3,1/2,1/2,2/8,1/4,5/6,1/6,2/3,1/2,1/3,____ Answer:1/6
80. 3,7,10,8,4,12,0,5,5,3,2,____ Answer:5
81. 56,88,33,21,57,88,35,19,60,85,30,____ Answer:24
82. 5,1,2,8,8,1,0,9,9,2,3,____ Answer:14
83. 4,2,4,8,6,8,16,____ Answer:14
84. 9,4,16,6,36,21,441,____ Answer:421
85. 4,20,84,340,____ Answer:1364
86. 1370,1320,1070,-180,_____ Answer:-6430
87. 8,2,14,6,11,_____,14,6,18,12 Answer:9
88. 3,10,13,20,23,30,____ Answer:33
89. 18,24,5,21,27,8,17,23,4,24,30,___ Answer:11
90. 3,8,12,48,29,____ Answer:144
91. 21,22,21,22,23,22,23,24,23,24,____ Answer:25
92. 1,1/2,3/2,2,5,1/3,16/3,15,12,1/4,49/4,___ Answer:48
93. 9,3,6,21,9,12,33,15,_____ Answer:18
94. 0,1,1,2,0.5,2,2,4,2,2,4,3,7,2,____ Answer:3.5
95. 3,8,13,24,41,____ Answer:70
96. 3,4,12,6,1,8,8,4,5,6,30,_____ Answer:15
97. 2,3,10,15,26,____ Answer:35
98. 507,169,248,62,36,12,168,42,168,____ Answer:56
99. 100,98,95,90,83,____ Answer:72
100. 5,6,7,8,10,11,14,_____ Answer:15
101. 4,3,5,9,12,17,____ Answer:26
102. 3,6,11,18,___ Answer:27
103. 54,49,____,39,34 Answer:44
104. -15,-14,34,32,-42,-39,58,54,-61,____ Answer:-55
105. 18,20,22,20,28,20,_____ Answer:36
106. 4,10,8,14,12,18,_____ Answer:16
110. 2,3,5,9,17,33,65,____ Answer:129
111. 1/3,1/5,3/25,9/125,_____ Answer:27/625
112. 1,1,4,8,14,42,___ Answer:51
113. 2,12,30,56,90,_____ Answer:132
114. 15,31,63,127,255,____ Answer:511
115. 1,3,6,10,15,_____ Answer:21
116. 9,3,6,21,9,12,33,15,____ Answer:18
117. 17,19,23,29,____,37 Answer:31
118. 40,41,41,42,42,42,44,44,_____Answer:44
119. 3,8,13,24,41,_____ Answer:70
120. 165,195,255,285,345,_____ Answer:375
121. 986,7248,14832,432246,1264824,________ Answer:2122432168
122. 17,18,19,34,35,19,20,____ Answer:21
123. 10,18,15,23,20,28,_____ Answer:25
124. 4,20,35,49,62,74,_____ Answer:85
125. 2,7,36,4,14,225,6,21,_____ Answer:576
126. 1,2,3,3,5,4,7,___ Answer:5
127. 46080,3840, 384,48,8,2,____ Answer:1
128. 4,10,____,82,244,730 Answer:28
129. 95,115.5,138,_____,189 Answer:162.5
130. 7,0,1,8,5,12,9,26,3,23,2,____ Answer:28
131. 1,1,2,4,6,36,39,1521,_____ Answer:1525
132. 1.8,3,0.6,2.5,5,0.5,3.4,2,1.7,4.8,6,____ Answer:0.8
133. 9,12,4,8,12,15,5,9,3,6,2,6,6,9,____ Answer:3
134. 1,1,3,9,11,121,___ Answer:123
135. 48,46,42,38,____ Answer:34
136. 7,-35,-34,-3,15,16,4,-20,____ Answer:19
137. 18,24,5,21,27,8,17,23,4,24,30,____ Answer:11
138. 7776,625,64,9,2,____ Answer:1
139. 2,9,5,49,11,169,17,____ Answer:361
140. 3^2,27,3^4,243,_____ Answer:3^6
141. 1,2,3,6,11,20,37,68,____ Answer:125
142. 5,1,2,8,1,0,9,2,3,14,1.3,2,____ Answer:17.3
143. 2/3,5/3,19/6,31/6,23/3,32/3,85/6,____Answer:109/6
144. 1,3,3,2,8,10,3,4,12,4,8,____ Answer:12
145. 13,24,36,23,34,56,33,44,96,43,54,_____ Answer:156
146. 4,11,66,74,370,379,_____ Answer:1516
147. 5,16,22,68,28,87,34,______ Answer:106
148. 39,41,25,26,27,38,40,24,25,____ Answer:26
149. 6,3,3,9,12,5,7,35,8,6,2,____ Answer:12
150. 9,15,8 2/3,14 1/2,8 1/3,14,8,13 1/2,____ Answer:7 2/3
151. 1/3,1/2,1/4,7/3,7/2,17/4,13/3,13/2,____ Answer:33/4
152. 7,19,43,91,187,_____ Answer:379
153. 5,50,10,40,15,30,20,20,____ Answer:25
154. 3.2,4.2,4.7,2.7,6.2,1.2,7.7,-0.3,9.2,-1.8,______ Answer:10.7
155. 49,7,98,16,4,48,9,3,36,25,5,______Answer:125
156. -5,1,-11,23,29,17,-20,-14,____ Answer:-26
157. -12,6,-15,-5,28,-14,9,3,-18,_____ Answer:9
158. 0,1,2,0.5,2,2,2,2,4,3,2,____ Answer:3.5
159. 2,3,10,15,26,____ Answer:35
160. 3,11,31,69,_____ Answer:131
161. 6,18,21,8,11,33,2,6,9,5,8,24,7,21,____ Answer:24
162. 4,3,144,1.5,2,9,3.2,2,____Answer:40.96
163. 1,9,0,2,7,1,3,5,2,4,3,____ Answer:3
164. 11,17,-6,-13,24,30,-19,-26,20,____ Answer:26
165. 0.5,2,3,4.5,6.75,____Answer:8.25
166. 40,39,37,33,26,15,____Answer: -1
167. 34,4,21,59,43,3,20,66,12,2,16,____ Answer:30
168. 1/4,1/4,1/2,3/2,6,_____ Answer:30
169. .7,1.2,1.2,2.2,1.7,3.2,2.2,4.2,_____Answer:2.7
170. 2,3,5,9,17,33,____ Answer:65
171. 23,8,34,81,33,____ Answer:27
172. 56,89,33,21,57,88,35,19,60,85,39,____ Answer:15
173. 2,9,5,49,11,169,____ Answer:17
174. 35,5,7,12,14,2,7,9,42,6,7,_____ Answer:13
175. 48,24,25,7,16,8,75,15,80,40,_____ Answer: -5
176. 2.2,5.5,8,36,40.5,263.25,340,748,1714,______ Answer:7198.8
177. 1/2,16,4,15,3,56,____ Answer: 28/3
178. 22,21,34,33,45,____ Answer:44
179. 14,2,12,4,10,6,____ Answer:8
180. 3,17,29,113,241,_____ Answer:727
181. 3,6,0,18,4,5,1,20,5,1,6,____Answer: 24


More Details About CrackMNC

Follow Our Google+ Page

Copyright @ CrackMNC 2014-2024
Divas Nikhra Theme by Crack MNC