Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Translate it in your own Language

Print this Job Post

Print Friendly and PDF

Saturday, November 1, 2014

PAGE-2

If text is not visible in image then you can download and zoom it .....

To Download this image  


PAGE-1

If text is not visible in image then you can download and zoom it .....

To Download this image 

                   <<Next Page>>

                               

Tuesday, October 28, 2014

1. What is Ann's relation with her husband's mother's only daughter-in-law's sister's husband?

Ans: Brother-in-law

2. Some guy holding a glass of wine in his hand looking around in the room says, "This is same as it was four years ago, how old are your two kids now?" Other guy says "Three now, Pam had one more in the meanwhile." Pam says, "If you multiply their ages, answer is 96 and if you add the ages of first two kids, addition is same as our house number." The first guy says, "You are very smart but that doesn't tell me their ages." Pam says, "It's very simple, just think." What are the ages of three kids?

Ans: 8, 6, 2

3. A motor cyclist participant of a race says "We drove with the speed of 10 miles an hour one way, but while returning because of less traffic we drove on the same route with 15 miles per hour." What was their average speed in the whole journey?

Ans: 12 miles per hour

4. Given following sequence, find the next term in the series:

(i) 0, 2, 4, 6, 8, 12, 12, 20, 16, ____ 

Ans: 12

(ii) 3, 6, 13, 26, 33, 66, ___ 

Ans: 53

5. Three customers want haircut and a shave. In a saloon, two barbers operate at same speed. They take quarter of an hour for the haircut and 5 mins for the shave. How quickly can they finish the haircut and shave of these three customers?

Ans: 30 minutes

6. A shopkeeper likes to arrange and rearrange his collection of stamps. He arranges them sometimes in pair, sometimes in bundle of three, sometimes in bundle of fours, occasionally in bundle of fives and sixes. Every time he's left with one stamp in hand after arrangement in bundles. But if he arranges in the bundle of seven, he's not left with any stamp. How many stamps does a shopkeeper have?

Ans: 301

7. Three different types of objects in a bucket. How many times does one need to select object from the bucket to get atleast 3 objects of the same type?

Ans: 7

8.

main()
{
char *a = "Hello ";
char *b = "World";
clrscr();
printf("%s", strcat(a,b));
}

a. Hello
b. Hello World
c. HelloWorld
d. None of the above


Ans: (B)

9.

main()
{
char *a = "Hello ";
char *b = "World";
clrscr();
printf("%s", strcpy(a,b));
}

a. “Hello”
b. “Hello World”
c. “HelloWorld”
d. None of the above

Ans: (D) World, copies World on a, overwrites Hello in a.

10. Find the output for the following C program

int i =10
main()
{int i =20,n; 
for(n=0;n<=i;)
{int i=10;
i++;
}
printf("%d", i);

Ans. i=20
1. In a group of six women, there are four dancers, four vocal musicians, one actress and three violinists. Girija and Vanaja are among the violinists while Jalaja and Shailaja do not know how to play on the violin. Shailaja and Tanuja are among the dancers. Jalaja, Vanaja, Shailaja and Tanuja are all vocal musicians and two of them are also violinists. If Pooja is an actress, who among the following is both a dancer and violinist ?

A) Jalaja
B) Shailaja
C) Tanuja
D) Pooja

Ans: (C)

2. Salay walked 10 m towards West from his house. Then he walked 5 m turning to his left. After this he walked 10 m turning to his left and in the end he walked 10 m turning to his left. In what direction is he now from his starting point?

(A) South
(B) North
(C) East
(D) West
(E) None of these

Ans: (B)

3. Manish goes 7 km towards South-East from his house, then he goes 14 km turning to West. After this he goes 7 km towards North West and in the end he goes 9 km towards East. How far is he from his house?

(A) 5 km
(B) 7 km
(C) 2 km
(D) 14 km
(E) None of these

Ans : (A)

4. Laxman went 15 kms from my house, then turned left and walked 20 kms. He then turned east and walked 25 kms and finally turning left covered 20kms. How far was he from his house.

(A) 5 kms
(B) 10 kms
(C) 40 kms
(D) 80 kms
(E) None of these

Ans : (D)

5.
const int perplexed = 2;
#define perplexed 3

main()
{
#ifdef perplexed
#undef perplexed
#define perplexed 4
#endif
printf("%d",perplexed);
}

a. 0
b. 2
c. 4
d. none of the above

Ans: (C)

6.
struct Foo
{
char *pName;
};

main()
{
struct Foo *obj = malloc(sizeof(struct Foo));
clrscr();
strcpy(obj->pName,"Your Name");
printf("%s", obj->pName);
}

a. Your Name
b. compile error
c. Name
d. Runtime error

Ans (A)

7.
struct Foo
{
char *pName;
char *pAddress;
};

main()
{
struct Foo *obj = malloc(sizeof(struct Foo));
clrscr();
obj->pName = malloc(100);
obj->pAddress = malloc(100);

strcpy(obj->pName,"Your Name");
strcpy(obj->pAddress, "Your Address");

free(obj);
printf("%s", obj->pName);
printf("%s", obj->pAddress);
}

a. Your Name, Your Address
b. Your Address, Your Address
c. Your Name Your Name
d. None of the above

Ans: d) printd Nothing, as after free(obj), no memory is there containing
obj->pName & pbj->pAddress


8. The door of Aditya's house faces the east. From the back side of his house, he walks straight 50 metres, then turns to the right and walks 50 metres, then turns towards left and stops after walking 25 metres . Now Aditya is in which direction from the starting point?

(A) South-East
(B) North-East
(C) South- West
(D) North-West
(E) None of these

Ans : (D)

9. P, Q, R and S are playing a game of carrom. P, R, and S, Q are partners. S is to the right of R who is facing west. Then Q is facing ?

(A) North
(B) South
(C) East
(D) West
(E) None of these

Ans : (A)

10. A clock is so placed that at 12 noon its minute hand points towards north-east. In which direction does its hour hand point at 1.30 p.m?

(A) North
(B) South
(C) East
(D) West
(E) None of these

Ans: (C)

More Details About CrackMNC

Follow Our Google+ Page

Copyright @ CrackMNC 2014-2024
Divas Nikhra Theme by Crack MNC