Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors.Please consider supporting us by disabling your ad blocker.
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu
Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Translate it in your own Language

Print this Job Post

Print Friendly and PDF

Thursday, June 19, 2014

ZS Associates Technical-Paper 2

1. How many bits are needed within a machine code instruction to select a single register in a machine with 16 general registers?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5

Answer:C

2. Which key in any windows screen is used to invoke file menu?

Answer:alt+f

3. Object which is used for calling the win32 api functions in QTP, we use?
A. extern
B. description
C. environment
D. None

Answer:A

4. What is the result of adding the binary numbers 01000001 and 11111111 on an 8 bit machine?
A. 11111111
B. 00000000
C. 01111111
D. Overflow

Answer:D

5. What does 3G denote?
A. 3rd generation mobile communication
B. 3rd generation computer languages

Answer:A

6. An application program that is used by the users to get the information from the backend of some application like databases?
A. application server
B. proxy server
C. database server
D. None

Answer:C

7. What is the result of adding the binary numbers 01000011 and 10010000 on an 8 bit machine?
A. 11010011
B. 11110011
C. 11001011
D. 11010101

Answer:A

8. A memory chip has 8 data lines and 9 address lines. How many bytes can be stored on it?
A. 511
B. 512
C. 500
D. 256

Answer:B

9. Which of the following is not true about the e-mail?
A. It can be accessed by a client program using POP
B. It can be accessed by a client program using imap protocol

10. How many times will the printf statement be executed?
main( )
{
unsigned int i=3;
while( i >=0)
printf( “%d”, i–);
}
A. 0
B. 3
C. 4
D. infinite

More Details About CrackMNC

Follow Our Google+ Page

Copyright @ CrackMNC 2014-2024
Divas Nikhra Theme by Crack MNC